Biztosítás Székesfehérvár

Elérhetőségeink:

Tel/fax: 06-22/305-267


Tel: 06-20/57-55-323


E-mail: biztosfurge@2malkusz.hu

Életbiztosítás, balesetbiztosítás

Életünk során a mindennapok forgatagában a stressz, az egészségtelen életmód, a túlhajszoltság káros hatást gyakorolhat szervezetünkre. Egy váratlanul bekövetkező betegség vagy baleset esetén kiszolgáltatottá válhatunk, és komoly nehézséget jelenthet a felmerülő költségek kiegyenlítése. Ezeket a nem várt eseményeket kivédeni nem tudjuk, azonban előrelátó gondoskodással felkészülhetünk a következményekre.

Felmerült már Önben, hogy a gyógyítással és felépüléssel kapcsolatos kiadásokat miből finanszírozná?

Számolt már az orvos, az ápolás, a hálapénz, a különféle gyógyszerek és gyógyhatású készítmények, a vitaminok és táplálék-kiegészítők, valamint az utazás költségeivel?

Az egyes biztosítók kockázati élet, baleset- és egészségbiztosításaival fel tud készülni a váratlan helyzetekkel járó anyagi nehézségekre. Ön és családja igényeinek megfelelően választhatja ki a legteljesebb védelmet nyújtó szolgáltatásokat.

A kockázati (haláleseti) biztosítással a biztosított célja elsősorban a hozzátartozókról való gondoskodás, így nem csak arra alkalmas, hogy a kedvezményezettként szereplő örökösöknek anyagi forrásokat juttasson, hanem arra is, hogy terheiket csökkentse. A fő biztosításhoz (kockázati biztosításhoz) igény szerint kiegészítő csomagok – mellékszolgáltatások – is igényelhetők. A szerződés hitelfedezeti biztosításként is megköthető, hiszen a biztosított a biztosítási összeggel fedezheti hitel- vagy kölcsöntartozását is.


Vissza
Partnereink
2011 Biztos Fürge Kft. Minden jog fenntartva!