Biztosítás Székesfehérvár

Elérhetőségeink:

Tel/fax: 06-22/305-267


Tel: 06-20/57-55-323


E-mail: biztosfurge@2malkusz.hu

Lakás biztosítás

A biztonságot és nyugalmat jelentő otthon mindannyiunk számára nagyon fontos. A mai magyar lakásbiztosítási piacon rendkívül szolid összegekért óvhatja meg a család egyik legértékesebb vagyontárgyát – lakását, házát vagy nyaralóját.

A biztosítók nagy többsége lehetőséget ad rá, hogy saját igénye szerint összeállíthassa az otthonára, nyaralójára vonatkozó biztosítási védelmet. Az alapbiztosítások mellé kiegészítésképpen kényelmi szolgáltatások is megvásárolhatók. Pl.: okmányok ellopása, bankkártya letiltása, zárcsere költsége stb.

A társasházak, lakásszövetkezetek igen nagy értékű ingatlanvagyonnal rendelkeznek, így ennek védelme kiemelten fontos a tulajdonosok számára. A társasház biztosítás együtt biztosíthatja a tulajdonosok közös ingatlanvagyonát és a külön tulajdonba tartozó lakásokat. Az alapbiztosítás mellé kiegészítő biztosítást lehet kötni például vandalizmusra, tetőbeázási károkra, felvonót ért károkra, társasházi közös képviselők által okozott felelősségi károkra stb. Részletekért forduljon hozzánk bizalommal.

 


Vissza
Partnereink
2011 Biztos Fürge Kft. Minden jog fenntartva!