Biztosítás Székesfehérvár

Elérhetőségeink:

Tel/fax: 06-22/305-267


Tel: 06-20/57-55-323


E-mail: biztosfurge@2malkusz.hu

Aranytartalék képzése

A legtöbb ember biztonságra vágyik az életének minden területén. Különösen így van ezzel a pénzét, megtakarításait illetően. A legtöbben nem akarják kockára tenni a megtakarított vagyonukat, a pénzt, amiért kőkeményen megdolgoztak.

Tudjuk, hogy az arany ötezer év óta a gazdagság és az értékállóság megtestesítője. A papírpénzzel ellentétben aranyat még sohasem söpörtek az utcán, az arany örökké értékes marad.

Az arany maga a Biztonság!

Öt jó érv az arany mellett:

 1. Biztonság
  Az arany mindig is az értékállóság megtestesítője volt, mióta világ a világ. Évezredekre visszatekintve az arany megbízható és kiszámítható befektetési formának bizonyult.
  Az értékállóság miatt fontos figyelni a befektetési aranytermék megválasztásánál annak tisztaságára. A „négy kilences”, azaz 999,9 ezrelék tisztaságú rudak, érmék a leginkább eladhatók. Továbbá fontos, hogy a forgalmazó milyen múltú, rendelkezik-e a szükséges anyagi háttérrel, illetve hatósági engedéllyel. A Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet (NEHITI) engedélye egy megbízhatósági tanúsítvány, amelynek hiányában senki nem folytathat aranykereskedelmet.
 2. Függetlenség
  Az aranyban rejlő biztonságot pont a függetlensége okozza. Az arany értéke a világon mindenhol elismert és garantált, függetlenül egy adott ország politikai berendezkedésétől, gazdasági helyzetétől, a különféle valutáktól, az eltérő kulturális hagyományoktól vagy egyéb körülményektől. Igaz, hogy a történelem során egyes országok már megpróbáltak beavatkozni az arany árképzésébe, de az arany értéke minden manipulációtól független és általános érvényű maradt.
  Európában a londoni tőzsde auditálja, minősíti, teszi általánosan ismertté a feltételeknek megfelelő kibocsátókat és termékeiket. Az így auditált termékeket bárhol átveszik, megveszik, elfogadják a világon. Az Osztrák Pénzverde ilyen, nemzetközileg auditált kibocsátó. Magyar gyártó sajnos nem rendelkezik ilyen minősítéssel.
 3. Likviditás
  Akinek aranya van, annak mindig van pénze! Az arannyal a nap 24 órájában kereskednek az egész földkerekségen. Az arany az egyetlen igazán nemzetközi valuta, amely a világon bárhol, bármikor eladható, készpénzre váltható. Az aranyból készült pénzérmék a rúdaranyhoz képest már fizetőeszköz tulajdonsággal is rendelkeznek, így a nemzetközi elfogadottságuk még nagyobb.
  Ezért fontos, hogy hazánkban is megvalósult a napi árfolyamon alapuló vétel-eladás. A napi árképzés biztosítja a befektetési termékek eladásakor az árfolyamnyereség azonnali realizálását. Azon termékeknél, melyeknél az árakat csak hosszabb idő után módosítják, ez nem lehetséges, a nyereség nem teljesen realizálható.
 4. Stabilitás
  Minden, a múltban is már tapasztalt világpiaci áringadozás ellenére az arany értéke hosszú távon stabil. Véd az inflációtól és a gazdasági válságoktól, vagyonmegőrzés generációkon át.
 5. Rugalmasság
  Egy családban az évek során ezernyi dolog történhet, ezért a megtakarításnak bármikor hozzáférhetőnek kell lennie. Ha a megtakarításhoz hozzá kell nyúlni, akkor itt nem számítanak fel büntetést, a befizetéseket lehet szüneteltetni és később folytatni úgy, hogy közben minden kedvezmény megmarad.

Jó lenne, ha a megtakarított pénzét egyszerűen és gyorsan átválthatná a teljesen biztonságos és értékálló aranyra?

Vagy jó lenne, ha akár a havi megtakarításait is aranyban gyűjthetné? Ha összerakhatná a saját aranytömbjét akár kis grammokból?

Mi segítünk ebben Önnek!

Mi a jobb Önnek:

 • Várni, miközben az arany ára folyamatosan emelkedik?
 • Ingyenes, személyre szabott tanácsadást kérni?

Amennyiben az utóbbit választotta, az elérhetőségének megadása után felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva!

Vissza
Partnereink
2011 Biztos Fürge Kft. Minden jog fenntartva!